Start

Intro
Administratie
Diensten
Werkwijze
Tarieven
Informatie

Business to Business

Welkom bij Cosara
Advies- en Administratiebureau Cosara is volledig gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van allochtone Zelfstandigen zonder Personeel (ZZP-ers) en Oost-Europese arbeidsmigranten op bedrijfseconomisch, financieel, administratief en fiscaal gebied voor elke branche in heel Nederland.

U krijgt van Cosara een deskundige uitleg en adviezen die naadloos aansluiten op uw persoonlijke situaties. Bovendien kunnen wij dat in het Bulgaars, Servisch, Macedonisch, Turks, Pools en Russisch aan u vertellen. Zo krijgt u, als startende of reeds gevestigde ondernemer, een duidelijk inzicht in uw bedrijfsvoering en financiële situatie waardoor u zich volledig op uw eigen vakmanschap kunt concentreren.

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot alleen tot uw bedrijf maar wij ondersteunen u ook persoonlijk in de communicatie met overheidsinstellingen, zorgverleners, nutsbedrijven, banken en kredietverleners.

Aangezien problemen zich meestal onverwacht aandienen, zijn wij telefonisch altijd bereikbaar ..... 24 uur per dag en 7 dagen per week !

kantooradres:
Cosara
Veraartlaan 8
2288GM Rijswijk

postadres:
Cosara
Hammarskjöldlaan 643
2286HS Rijswijk

telefoon: 070-2629404
mobiel: 06-33086411

website: www.cosara.biz
e-mail: info@cosara.biz

Handelsregister: 34314195
Becon-nummer: 633343

'Standvastig is gebleven mijn hart in tegenspoed'
Willem van Oranje-Nassau
Dillenburg 1533 - Delft 1584