Ana Sayfa

Giriş
Yönetim
Hizmetler
Yöntem
FiyatAdministratie

In Nederland bent u als ondernemer wettelijk verplicht om een goede financiële administratie bij te houden en te bewaren die is afgestemd op de ondernemingsvorm van uw bedrijf.

Met een goed opgezette en bijgehouden administratie heeft u snel de beschikking over de actuele cijfers en resultaten van uw onderneming. Hiermee heeft u direct inzicht in de omzet, kosten en en winst van uw onderneming waarmee u snel kunt inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Uw administratie vormt ook de basis van uw belastingaangiften. De Belastingdienst wil deze aangiften snel en goed kunnen controleren. Wanneer uw administratie niet correct is bijgehouden, of niet op tijd is ingediend, kan dat vervelende financiële gevolgen voor u hebben. De Belastingdienst zal dan zelf uw omzet en winst naar schatting vaststellen en de verschuldigde belasting in rekening brengen. Wanneer u het niet eens bent met de schatting, dan zult u zelf moeten bewijzen dat deze onjuist is. Dit heet 'omkering van de bewijslast'.

kantooradres:
Cosara
Veraartlaan 8
2288GM Rijswijk

postadres:
Cosara
Hammarskjöldlaan 643
2286HS Rijswijk

telefoon: 070-2629404
mobiel: 06-33086411

website: www.cosara.biz
e-mail: info@cosara.biz

Handelsregister: 34314195
Becon-nummer: 633343

Cosara is de beste keuze voor:
Automonteurs, Plaatwerkers, Autospuiters en Auto-electriciens.