Ana Sayfa

Giriş
Yönetim
Hizmetler
Yöntem
Fiyat123RF Stock Photo - Photographer: George Mayer, Russian Federation
Onze Werkwijze

Als u van onze diensten gebruik wilt maken, dan komen wij persoonlijk bij u langs om kennis te maken. Voor u is het belangrijk om te weten wie uw bedrijfs- en belastingadviseur is.

Daarop volgend kunt u uw kopieën van uw documenten per e-mail of per post naar ons verzenden. U kunt natuurlijk ook deze documenten persoonlijk bij ons afleveren.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, blijven wij altijd doorvragen naar mogelijke aftrekposten die u misschien over het hoofd heeft gezien, of waar u het bestaan niet van weet. U kunt ervan uitgaan dat wij uw belangen goed in de gaten houden.

Voordat een aangifte wordt ingediend, bespreken wij de resultaten altijd eerst met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarbij geven wij uitvoerig uitleg in uw eigen taal over hetgeen wij voor u hebben gedaan. Tevens geven wij u tips voor de daarop volgende belastingperiode.

Aangezien de Nederlandse Belastingwet ingewikkeld in elkaar zit, is het een pluspunt dat wij u in het Bulgaars, Turks, Pools en Russisch kunnen adviseren.

kantooradres:
Cosara
Veraartlaan 8
2288GM Rijswijk

postadres:
Cosara
Hammarskjöldlaan 643
2286HS Rijswijk

telefoon: 070-2629404
mobiel: 06-33086411

website: www.cosara.biz
e-mail: info@cosara.biz

Handelsregister: 34314195
Becon-nummer: 633343

Cosara is de beste keuze voor:
Metselaar-, Timmer-, Stukadoor-, Schilders- & decoratiebedrijven.