Start

Intro
Administratie
Diensten
Werkwijze
Tarieven
Informatie

Business to Business

Tijdschrift Donau

Donau is een tijdschrift over Midden en Zuidoost-Europa, uitgegeven door Platform Spartak. Drie maal per jaar kunt u reportages, interviews en achtergronden lezen over de culturen, samenlevingen en politieke ontwikkelingen van Hongarije tot Oekraine en van Albanië tot Turkije. Als enige tijdschrift over Midden en Zuidoost-Europa in het Nederlands taalgebied probeert Donau clichés te ontkrachten en een genuanceerd en gevarieerd beeld van het gebied te scheppen.


Het tijdschrift is onderverdeeld in verschillende rubrieken.

Thema
Elke editie van Donau heeft een thema. In vier of vijf verdiende artikelen belichten we een historisch, cultureel of maatschappelijk onderwerp van meerdere kanten. Thema’s van voorgaande edities waren onder andere “Osmaans Europa”, “Stad en Land” en “Film”.

Donaupeil
In Donaupeil leest u alles wat leeft in Midden en Zuidoost-Europa en alles wat er in Nederland en Vlaanderen voor de Zuidoost-Europaliefhebber gebeurt. Scherpe opiniestukken, spannende interviews en verdiepende reportages, historisch of actueel, persoonlijk of visionair.

Literatuur
Midden en Zuidoost-Europa heeft een bloeiende literaire cultuur. De boeken die daaruit voortkomen worden in deze rubriek besproken. Daarnaast staan er recensies in over Nederlandstalige boeken over Midden en Zuidoost-Europa.

kantooradres:
Cosara
Veraartlaan 8
2288GM Rijswijk

postadres:
Cosara
Hammarskjöldlaan 643
2286HS Rijswijk

telefoon: 070-2629404
mobiel: 06-33086411

Skype: Skype status

website: www.cosara.biz
e-mail: info@cosara.biz

Handelsregister: 34314195
Becon-nummer: 633343