Start

Intro
Administratie
Diensten
Werkwijze
Tarieven
Informatie

Business to Business

Antwoord voor bedrijven

Antwoord voor bedrijven maakt u als ondernemer wegwijs door de grote hoeveelheid informatie van de overheid. U ziet in een oogopslag met welke wetten, regels, vergunningen en belastingen u te maken krijgt. Bent u benieuwd wat er verandert? Antwoord voor bedrijven geeft u een overzicht van wetswijzigingen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor subsidie? Onze subsidiewijzer helpt u op weg.


Specifiek voor uw branche
Naast de overheidsregels die voor alle ondernemers van belang zijn, vindt u op onze website ook informatie over regels die specifiek voor uw branche gelden. Of u nu in de kinderopvang, horeca, detailhandel of dienstverlening actief bent, wij proberen u altijd antwoord op uw vraag te geven. Lukt dat niet via de website, dan kunt u direct contact opnemen met een van onze voorlichters.

kantooradres:
Cosara
Veraartlaan 8
2288GM Rijswijk

postadres:
Cosara
Hammarskjöldlaan 643
2286HS Rijswijk

telefoon: 070-2629404
mobiel: 06-33086411

Skype: Skype status

website: www.cosara.biz
e-mail: info@cosara.biz

Handelsregister: 34314195
Becon-nummer: 633343

Samenwerking
Antwoord voor bedrijven is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Wij werken nauw samen met de hele Nederlandse overheid, zoals ministeries, gemeenten, provincies en waterschappen. Via Antwoord voor bedrijven krijgt u toegang tot de websites van deze organisaties. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor hun informatie; Antwoord voor bedrijven biedt u het overzicht en verwijst u direct naar de juiste instantie.


Adres
Bezoekadres: Juliana van Stolberglaan 3 2595CA Den Haag
Postadres: Postbus 93144 2509AC Den Haag